Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les preinscripcions a l’Escola Infantil Municipal Passeig de les Oques de Castelló d’Empúries

Fins al 20 de maig estarà obert el període de preinscripció perquè les famílies amb fills/es amb edat de 0 a 3 anys, puguin sol·licitar plaça a l’Escola Infantil Municipal Passeig de les Oques.

Les persones que hi estiguin interessades poden fer-ho de forma telemàtica o bé presencial seguint les sindicacions que podeu trobar al web municipal. Al web també hi trobareu les places per al curs 2022-2023, l’aplicació de criteris de prioritat i criteris complementaris que es tenen en compte i els punts que s’assignen a cada un.

A l’Escola Infantil Municipal s’ofereix educació infantil no obligatòria fins als 3 anys. La llar d’infants prioritza el desenvolupament del moviment i el control corporal, les primeres manifestacions del llenguatge i la comunicació i les pautes elementals de convivència i relació social, així com el descobriment de l’entorn immediat.

Per a més informació o dubtes, podeu contactar amb el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries trucant al 972 25 01 65 o a través del correu electrònic ensenyament@castello.cat