Atès que el proper 15 de juny entra en funcionament la zona blava d’Empuriabrava, a partir del dia 22 de maig l’oficina de zona blava d’Empuriabrava estarà a disposició dels usuaris que desitgin obtenir el seu abonament o bé informar-se sobre el servei.

Les persones interessades poden dirigir-se al Centre Cívic (primer pis), situat al carrer Pompeu Fabra d’Empuriabrava.

  • L’oficina obrirà de dilluns a dissabtes, de 9:00 a 15:00 hores.

Així mateix, es recorda als residents al casc antic, que també poden obtenir els seus abonaments a l’oficina situada al carrer Ramon Bordes núm. 9, situada al centre històric.

Per tal d’agilitzar les gestions als usuaris els informem de:

  • Per obtenir l’abonament,
  • els usuaris han d’identificar-se amb el seu DNI o NIE. En el cas particular d’usuaris amb contractes de lloguer turístic, s’haurà d’aportar l’HUTG.
  • En cas de voler obtenir l’abonament per diversos vehicles, es posa a disposició del sol·licitant un full de sol·licitud conjunta, on es podran presentar les dades necessàries, fer la reserva i liquidar el tràmit prèviament, contactant per correu electrònic a l’adreça oracas@empark.es, habilitada especialment per aquest servei.
  • En cap cas s’acceptarà efectiu per efectuar el pagament dels abonaments. Preferentment es demana realitzar el pagament amb targeta bancària.