Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Presentació de la novel·la “Uns déus ferotges”

de Daniel Genís Mas

A càrrec de Sebastià Roig i l’autor

Dimarts 14 de juny, a les 19:30 h. A la Capella del Convent de Santa Clara

Daniel Genís, castelloní, és escriptor i professor de secundària, llicenciat en Filologia Catalana i Hispànica i doctor en Literatura. Ha publicat diversos treballs al voltant de la moral, la història i el pensament polític a la Catalunya medieval i moderna. També és assessor de la col·lecció «L’Arcà», de Laertes Editorial, i director del portal de literatura fantàstica El Biblionauta.

Uns déus ferotges, publicada per l’editorial  Males Herbes, és la seva primera incursió en el món de la ficció. El protagonista principal és l’Abu Jafar, que  té 16 anys i el cap ple de pardals. Viu a la València del segle XII, on s’imagina el món com un lloc meravellós, ple de gent fascinant i on tot és possible. Per això decideix marxar de casa i emprendre un llarg viatge, una aventura a través de terres estranyes on coneixerà tota mena de personatges estrafolaris i correrà perills que, sovint, no són d’aquest món.

L’autor revisita la tradició dels llibres de viatges medievals i l’empelta amb la mitologia, una novel·la de fantasia, additiva i esbojarrada, on la inclemència dels déus i les facècies absurdes dels humans borbollegen a cada pàgina.