Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Presentació del Cartell de Carnaval 2022

Aquest matí s’ha presentat el cartell de Carnaval 2022, que tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de maig a Castelló d’Empúries. L’alumne de l’Institut Castelló d’Empúries, Iker Mendoza, de 3r d’ESO, ha estat el guanyador del concurs de cartells de Carnaval d’aquesta edició. Ja fa anys que la imatge del cartell de Carnaval és escollida a través d’un concurs entre els i les alumnes dels instituts de secundària del municipi. De tots els cartells que es van presentar, han resultat finalistes les obres de Sonia Fadeeva, de l’Institut Escola el Bruel Empuriabrava, Juli Lenk Canet, de l’Institut Castelló d’Empúries i també l’obra de Sabrina Parrondo, de l’Institut Escola El Bruel Empuriabrava, una proposta que tot i participar en el concurs de carnaval es va fer servir per la portada “Un jove un llibre” de Sant Jordi per la seva qualitat i temàtica.

Des dels Departaments d’Ensenyament i Comunicació es marquen cada any unes pautes amb la temàtica de carnaval com a eix central al que l’alumnat s’ha d’adaptar. Enguany la tècnica utilitzada ha estat el collage i tant els professors dels instituts com l’Ajuntament estan molt contents dels resultats.

Aquest migdia l’alcalde, Salvi Güell, i la regidora d’ensenyament, Anna Massot, han rebut a la sala Gòtica als autors i autores dels cartells seleccionats que han vingut acompanyats de familiars i professors i s’ha aprofitat per fer-los entrega d’un petit obsequi.

Anna Massot, regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, ha volgut destacar la qualitat dels treballs d’aquest any i ha expressat la dificultat del jurat d’escollir un guanyador. En aquest sentit, Anna Massot ha agraït també “la predisposició dels instituts de secundària per la seva participació en cada edició”.

A partir d’avui, també podreu consultar la programació de carnaval que compta amb els grups Di-Versiones, Pelukass, Wasa Corporation i DJ, i Tramuntakada i la Banda de Percussió dels Senyors del Foc, obrint les cercaviles. Aquest any, a part del canvi de dates també hi haurà novetats en les desfilades d’Empuriabrava. Divendres a la nit se sortirà de la Plaça de les Palmeres, on les colles es concentraran a les 21 hores, i acabarà al Passeig Marítim on tindrà lloc el concert de Di-Versiones. Diumenge, el recorregut serà el mateix, a partir de les 11.30 hores, acabant també al Passeig Marítim on es portarà a terme el dinar i el lliurament de premis.

Podeu consultar tota la programació al següent enllaç.