Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Punt d’informació energètica municipal

Durant aquest mes de maig, l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima (ACEC) realitzarà la tercera edició del Punt d’Informació Energètica. Aquesta es centrarà en diferents activitats per promocionar l’autoconsum solar fotovoltaic: assessoraments personalitzats i tallers. Totes dues activitats es portaran a terme, al nostre municipi, al Centre Cívic d’Empuriabrava el dia 18 de maig.

Assessorament personalitzat en autoconsum fotovoltaic 

Les persones o petites empreses que estiguin interessades en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic poden obtenir assessorament personalitzat sobre el cost, l’estalvi, el dimensionament, les empreses instal·ladores i quins ajust i bonificacions fiscals poden sol·licitar.

Per tal fer un d’assessorament a partir de dades reals de consum elèctric és importat obtenir les dades de consum a través de e-distribución i autoritzar al Consell Comarcal de l’Alt Empordà per accedir a les dades.

La trobada, que pot ser presencial o online, tindrà una durada de 45 minuts com a màxim i es portarà a terme entre les 10 i les 17 hores amb cita prèvia a través de citaprevia.gestorn.com/altemporda o al telèfon 972 50 30 88, ext: 402.

Tallers presencials sobre autoconsum fotovoltaic

Per a les persones o petites empreses que estiguin interessades en saber què és el consum fotovoltaic i quin és el seu funcionament, es portarà a terme un taller presencial per conèixer de primera mà quin són els seus beneficis. Els costos, els estalvis que es poden generar o les subvencions seran altres temes que també es tractaran en el taller.

Per tal d’assistir-hi cal fer una inscripció prèvia omplint el formulari que trobareu en el següent enllaç. L’horari de taller serà de 18.30 a 20 hores al mateix espai del Centre Cívic d’Empuriabrava.

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.