Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Presentació del llibre de poesia Paisajes del Iceberg

De Juan Jesús Aznar

A càrrec de Toni Martínez  i l’autor

Mostra fotogràfica de Jordi Cassú

Dimecres 30 de novembre, a les 19:00 h. a la Capella del Convent de Santa Clara

En aquesta ocasió presentem un llibre de poesia de Juan Jesús Aznar, periodista que ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació. Com a periodista, en els últims anys ha dirigit un programa de televisió de divulgació científica: Número π i, des de fa 9 anys, col·labora amb el setmanari Empordà. En els últims 6 anys ha estat director del Museu de la Tècnica de l’Empordà i director de la revista Encesa Literària. Actualment, es dedica a la consultoria cultural i empresarial

Paisajes del Iceberg és un volum editat per Edicions Cal·lígraf, de 102 pàgines, format per dos poemaris que l’autor ha anat creant amb el pas dels anys, al voltant de diferents centres d’interès. És una poesia reflexiva que parteix de la seva experiència i del pas dels anys, vitalista, ben empeltada al paisatge i l’entorn empordanès, que com diu al pròleg el també poeta Lluís Freixas, «exalta el sentit de la vida per ella mateixa».

L’escriptor considera aquests poemes “fills de l’insomni i de la meva pròpia vida”.

La presentació anirà a càrrec de Toni Martínez i de l’autor.

I si en el seu moment, el Pintor Daniel Lleixà va realitzar uns gravats per il·lustrar un dels poemes Ser, també inclòs en aquesta edició; en aquesta ocasió, Jordi Cassú, fotògraf castelloní, ha realitzat algunes fotografies artístiques del paisatge empordanès, per il·lustrar alguns d’aquests poemaris. Aquestes fotografies es podran veure també durant la presentació.