Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Primer acte de la festa de la Candelera. Inauguració de l’exposició “Paracaigudes” a la façana de la Biblioteca

Des de l’any 2021, la façana de la biblioteca s’ha convertit en una sala d’exposicions. Amb anterioritat s’havíem realitzat altres exposicions com ara Quan el Covid ens va canviar la vida de Manel Puig, Els nostres municipis de l’ IES Castelló, Flors per la pau del Col·lectiu Art Viu, els Ocells de l’Empordà de l’Institut Escola El Bruel.

I en aquesta ocasió tenim uns artistes de primer ordre:  en total hi han participat 24 alumnes  de 5è de primària de l’escola Ruiz Amado amb 18 dibuixos.

El projecte ha  comptat també amb el suport dels professors d’Educació Visual i Plàstica de l’escola i de l’equip directiu  i d’en Manel Puig i en Gerard Blanché pel disseny i el muntatge.

Com altres anys, la festa de la Candelera ha servit perquè alumnes dels centres escolars del nostre municipi, facin una proposta artística. En aquest cas la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués acull un projecte jove i engrescador, que aplega dibuixos de “Paracaigudes”. Tots coneixem la importància que la pràctica del paracaigudisme té a casa nostra i en aquesta ocasió, alguns nens i nenes ens ofereixen la seva visió d’aquest esport, dibuixos que parlen de paracaigudes i llibres, de paracaigudes i imaginació, de paracaigudes i llaminadures, etc. La creativitat i la imaginació són importants i aquests artistes que han participat en aquesta mostra ens ho demostren amb aquesta obra col·lectiva, que tothom que s’apropi a la Biblioteca en podrà gaudir fins a l’1 de març.

Els alumnes participants s’han emocionat veiem els seus dibuixos i la biblioteca els ha obsequiat amb una impressió del seu dibuix i un llibre de regal.