Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Primer aniversari del Centre de Dia

Ahir dijous, 30 de març, es va celebrar el primer aniversari del Centre de Dia de la Fundació Hospital Santa Llúcia. Aquest servei va néixer per donar resposta a la necessitat d’atendre a aquelles persones grans del municipi que necessiten un suport diürn, però que no tenen la necessitat d’ingressar en un centre residencial.

En la celebració es va aprofitar per oferir una jornada de portes obertes per tal que tothom que hi estigués interessat pogués visitar les instal·lacions i conèixer el funcionament del recurs.

El model de treball del centre de dia és el d’atenció centrada en la persona, oferint suport entre iguals a partir de grups de participació, treballant per al desenvolupament personal i social.

El servei disposa i treballa amb el departament de Benestar Social de l’Ajuntament i altres agents socials del municipi per tal d’oferir un desenvolupament comunitari i integrat a l’entorn mitjançant sortides i activitats socioculturals. El centre també disposa de serveis complementàries de transport adaptat que permet recollir i anar a buscar els usuaris a casa.

Des de l’Ajuntament s’han organitzat diferents activitats al llarg d’aquest any, que permeten afavorir la interrelació dels usuaris/es del centre amb la gent del poble de diferents edats, com la piscina, l’aquagym, cos actiu o Qi Gong, entre d’altres.  

Anna Massot, regidora de Benestar i Famílies apunta que “la intenció és continuar-ho fent perquè hem detectat que obrir el centre de dia a tota la ciutadania aporta beneficis tant als participants de les activitats com als usuaris/es del Centre de Dia”.