Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença la campanya “Descomptes encadenats”

Demà, 1 d’abril, comença “Descomptes Encadenats” una nova campanya de dinamització comercial a Castelló d’Empúries i Empuriabrava. Aquesta vegada, els 26 comerços de l’Associació de Comerciants i Empresaris del municipi adherits a la campanya, repartiran un talonari amb descomptes.

Cada val serà vàlid només per a una compra o servei, i no es podrà acumular ni canviar per efectiu. La campanya comença demà dia 1 d’abril i finalitza el dia 31 de maig.

Descomptes Encadenats és una campanya impulsada per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’any 2022 des de l’Ajuntament es van realitzar dues campanyes de dinamització comercial:  Mou-te i Guanya i  Mou-te i Rasca, que van tenir com a finalitat conèixer l’oferta comercial del municipi i potenciar el consum del comerç local. Helena Solana, regidora de promoció econòmica assegura que “l’Associació de comerciants i l’Ajuntament, ja fa temps que treballen de forma conjunta impulsant diferents campanyes i col·laborant per promocionar el teixit comercial i l’oferta gastronòmica del nostre municipi”.