Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Salut impulsa una nova campanya: “Tu que pots vacuna’t ARA contra la COVID”

El Departament de Salut ha impulsat una nova campanya per potenciar la vacunació a les franges amb menys cobertura, com és la dels joves o la d’aquelles persones de poc més de 40 anys.

Sota el lema ‘Tu que pots, vacuna’t ARA contra la COVID. La pandèmia no fa vacances’, té com a objectiu motivar la ciutadania perquè demani cita durant aquest estiu, abans que els estudiants es reincorporin a les aules i augmentar així el percentatge de persones vacunades per arribar a la tardor amb una bona cobertura poblacional.

La campanya recorda que aquests col·lectius també poden acudir directament a un dels punts de vacunació sense cita prèvia que el departament ha habilitat en tot el territori català per facilitar la vacunació a Catalunya. Recordem que Castelló d’Empúries forma part de l’Àrea Bàsica de Roses i que es pot demanar hora a través dels telèfons 634 298 628 o 634 745 074 i ta,bé a través de vacunacovidsalut.cat.

A més, Salut fa una crida a la vacunació de tota la població “perquè ha quedat demostrat que és la millor eina per a la lluita contra el Covid-19 i una mostra de solidaritat” amb el conjunt de la població.

.