Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sant Jordi

Arriba un Sant Jordi amb una programació cultural molt àmplia amb la col·laboració de moltes de les entitats del nostre municipi.

Les activitats començaran el divendres dia 19 amb el muntatge de l’exposició dels diferents centres escolars i la Residència Toribi Duran, i el Biblionadons: un Sant Jordi de conte que organitza la Biblioteca Municipal Ramon Bordas i Estragués.

L’endemà, el dissabte dia 20, els proposem el Ball de plaça amb Introbaveritas (amb la col·laboració de l’Esbart Dansaire de Castelló), el Taller familiar: roses de xocolata per Sant Jordi que organitza l’Ecomuseu Farinera, el Rodacontes de Jordi Tonietti (dins la programació de l’Emporikids) i la presentació del llibre “El futuro negro del dinero” de l’Àlex Hernando.

El diumenge dia 21 l’Agrupació APPA ens suggereix una àmplia llista d’actuacions: Fira d’aprop, cercavila, tres presentacions de llibre, una lectura de poemes i un concert; a més a més, els AEIG Xots organitzen una bicicletada de contes i l’Escola de Música de Castelló, juntament amb l’escola Musicant de Barcelona, ens oferirà un concert de cant coral.

El dilluns 22, tindrem l’habitual lectura de textos del Grup de Teatre Esplais, Tequatre i l’Associació el Salner que organitza la Biblioteca.

Pel que fa al dia de Sant Jordi, dimarts 23, trobareu dues fires amb parades de llibres i roses, al centre històric i a Empuriabrava, l’entrega de premis de l’XI Concurs infantil de dibuix pel cartell de Sant Jordi 2024 i reconeixement als participants d’un jove un llibre, una ballada de sardanes amb la Cobla Foment del Montgrí i el Biblioescriptors: entrevistes a autors locals.

El dimecres 24 l’Associació el Salner organitza la projecció de la pel·lícula La societat literària i el pastís de pela de patata de Mike Newell, dijous i divendres hi haurà la presentació dels llibres La dona de coure de Lluís Jovell i Una planta sota el mar de Sònia Duñach i, per tancar aquesta setmana cultural, els proposem un concert d’obres de compositors catalans i europeus  per a piano i violí a càrrec del Duo Gardènia i la recreació de la llegenda de Sant Jordi que any rere any ens proposa Despertaferro.