Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

CENTRES OBERTS

Els Centres Oberts són serveis preventius fora de l’horari lectiu. S’adrecen a l’alumnat de 1r a 6è de primària escolaritzat al municipi. La seva finalitat és donar suport, estimular i potenciar l’estructuració de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i d’esbarjo, així com compensar deficiències socioeducatives.

Actualment, a Castelló d’Empúries hi ha dos centres oberts:

– Centre Obert Puigmal: màxim 24 places (2 grups, 2 tardes a la setmana cada grup)

– Centre Obert Delta Muga: màxim 24 places (2 grups, 2 tardes a la setmana cada grup).

Els Centres Oberts son serveis municipals, i reben suport econòmic del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant un conveni amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

TALLERS DE SUPORT A LA TASCA ESCOLAR

Els Tallers de Suport a la Tasca Escolar es realitzen fora de l’horari lectiu i s’adrecen a l’alumnat de 1r a 4t d’ESO. El seu objectiu és donar suport a l’alumnat amb la tasca escolar.

Actualment es duen a terme a l’Espai Jove del Centre històric i al Centre de Serveis Puigmal. El nombre de places és de 24.

COM A CASA

Els Com a Casa són espais d’estudi i lúdics adreçats a nens/es i joves de 3r de primària fins a 4t d’ESO.

El seu horari és de dilluns a divendres, de 15 a 19 h i estan situats als dos espais joves municipals : Espai Jove “El Centro” i Espai Jove Comercial Alberes d’Empuriabrava.

CASAL PUIGMAL

El Casal Puigmal és una activitat de lleure que es realitza els dissabtes a la tarda a l’Escola El Bruel d’Empuriabrava. S’adreça a l’alumnat de 1r a 6è de primària.

Aquest curs 2018/19, es fa del dissabte 6 d’abril fins el dissabte 8 de juny. Cal inscripció prèvia.