Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

PERFIL: Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic

L’Ajuntament i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya han signat un conveni de col·laboració, per a la realització d’un Pla de Transició al Treball, en el marc dels programes de formació i inserció (PFI).

Aquest programa s’adreça a joves, de setze a vint-i-un anys, que han deixat l’educació secundària obligatòria sense haver obtingut la corresponent titulació, i que en el moment d’iniciar els programes no segueixen estudis en el sistema educatiu ni participen en altres accions de formació.

El perfil és d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, i la durada serà d’un curs acadèmic. L’alumnat inscrit al programa rebrà assessorament i orientació formativa i laboral individualitzada, alhora de formació per iniciar-se en una professió i fer un primer contacte amb el món laboral.

Una vegada finalitzat el curs l’alumnat que ho superi obtindrà una certificació de la formació rebuda. També es facilitarà la realització de les Proves d’Accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i l’accés a un Centre de Formació d’Adults per treure’s el Graduat en Secundària.