Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’inicia un nou curs de català intensiu d’estiu

Avui, una vintena d’alumnes ha començat un curs de català impartit pel Consorci per la Normalització Lingüística i organitzat juntament amb l’Ajuntament.

La iniciativa és fruit de l’arribada de refugiats i de l’alta demanda de places als diferents cursos que s’han desenvolupat al llarg de l’any. Enguany, s’ha apostat per ampliar l’oferta formativa per donar resposta a la ciutadania.

Es tracta d’un curs de català Bàsic 1, on s’imparteixen nocions bàsiques de comunicació oral i escrita en llengua catalana. Tindrà un caràcter intensiu, de manera que es farà de dilluns a dijous de 9.30 a 12.30 h. El curs comença avui, finalitza el proper dimecres 27 de juliol i es durà a terme a l’Espai Alberes d’Empuriabrava.

Considerem que és una gran iniciativa per a fomentar l’ús de la llengua catalana. A més de facilitar a les persones nouvingudes al nostre municipi l’adquisició de la llengua vehicular del nostre territori.

És per això que s’ofereix de manera totalment gratuïta i es realitza a través del Consorci per a la Normalització Lingüística. Perquè, així, el certificat que s’expedeix en acabar un nivell complet és de caràcter oficial, equivalent a una titulació per la DGPL (Direcció General de Política Lingüística).

Per a més informació: Serveis a la Ciutadania (972 25 01 65), o bé al Servei Comarcal de Català de l’Alt Empordà (972 50 66 63), altemporda@cpnl.cat o www.cpnl.cat/altemporda.