Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obren les inscripcions de l’agenda formativa

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha editat la nova agenda formativa pel període d’octubre de 2020 a gener de 2021 de la qual se n’obre període d’inscripció avui, 21 de setembre.

Aquesta edició està marcada per la COVID-19 i per això hi ha alguns canvis en relació a les activitats i tallers que se solien proposar en les edicions anteriors. En aquest sentit, les activitats que proposem estan adaptades als requeriments derivats de situació actual, però també s’han hagut de deixar d’oferir, de manera transitòria, alguns cursos, tallers i activitats fins que entrem en una fase de més normalitat, amb la finalitat de preservar la salut de les i els participants com a màxima prioritat.

Concretament, a conseqüència de la prevenció per l’actual situació de pandèmia, s’han deixat de programar de manera temporal la majoria d’activitats que s’englobaven dins els apartats d’artesania, salut i creixement personal, i de cares al 2021 es valorarà la possibilitat de poder-les tornar a recuperar en el marc de l’oferta formativa de febrer a juny.

Des de l’Ajuntament s’ha cregut important poder continuar oferint, cursos, jornades i activitats relacionades amb la formació bàsica, ocupacional i empresarial, amb la finalitat d’ajudar a totes aquelles persones que busquen feina o volen millorar la seva situació personal i laboral, ja que considerem que donada la situació social actual, és una oferta necessària i primordial. Aquestes formacions s’han mantingut i reforçat, i s’ha buscat la fórmula en cada una d’elles perquè es puguin seguir realitzant en cas que més endavant calgui aplicar mesures més restrictives pel que fa a la prevenció de la Covid-19.

Des d’aquesta mateixa voluntat, s’han mantingut, en un format online, dos cursos de la secció de Salut i Creixement personal: tallers de memòria i gimnàstica de manteniment. Els participants i les participants d’aquestes activitats, eren en la seva majoria, gent gran i, sabem que la gent gran és un dels col·lectius de persones considerades de risc, però a la vegada, creiem que són grans beneficiaris d’aquest tipus d’activitats.

Aquesta edició doncs, es presenten un total de 33 cursos, jornades i tallers que es classifiquen en: formació bàsica, formació empresarial i comercial, formació ocupacional i salut i creixement personal. També s’hi poden trobar les activitats organitzades des de l’Ecomuseu-Farinera i la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués.

A partir d’avui, dilluns 21 de setembre, les inscripcions es poden formalitzar via online a través del següent enllaç, on trobareu tota la informació i documentació necessària per a fer la tramitació.

També es podran realitzar de forma presencial sol·licitant cita prèvia a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OMAC).