Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tornen els Clubs de Lectura a la Biblioteca!

Cada tardor reprenem els Clubs de lectura de la Biblioteca: moltes propostes per a tots els gustos!

Començarem amb el Club de lectura de còmic. Aquest Club de lectura especialitzat, l’únic que actualment hi ha a les comarques gironines, va néixer l’any 2013 i se n’han fet 27 edicions. El primer llibre de la temporada és la novel·la gràfica Reyes disfrazados de James Vance, que comentarem el divendres 16 d’octubre. Aquest club està conduït per Ovídia Barneo.

Tot seguitel Club de lectura de narrativa: el dimecres 21 d’octubre comentarem l’obra Jo sóc aquell que va matar Franco, de Joan-Lluís Lluís. Aquest serà un club de lectura especial, perquè l’autor ens acompanyarà a la tertúlia.

I continuarem amb el Club de lectura Llegir el teatre. És el cinquè any consecutiu que  realitzem aquest club de lectura dramàtica, una proposta impulsada pel Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat, i que compta també amb la col·laboració del Grup de Teatre Esplais i Tequatre. S’ha previst la lectura de 5 textos teatrals. La primera obra que comentarem el dimecres 4 de novembre és Les Cartes, de Víctor Català. La conducció anirà a càrrec de la Maria Rosa Oliveras, del Grup de Teatre Esplais. I si tot va bé, acabarem  temporada, assistim a una representació en directe al Teatre Nacional el mes de maig: podrem gaudir de la  funció  L’Emperadriu del Paral·lel,  una de les obres que haurem llegit i comentat.

I finalment també tenim programat un Club de Lectura de Clàssics pel dimecres 25 de novembre, on comentarem l’obra Les Closes de Maria Àngels Anglada. Una obra escollida perquè transcorre a casa nostra: els Aiguamolls de l’Empordà són una fita de l’univers literari de Maria Àngels Anglada i en aquesta obra queda reflectid. Aquest club de lectura està promogut per Espais Escrits i estarà conduït per Anna Perera, de la càtedra Maria àngels Anglada/ Carles Fages de Climent.

De totes les obres esmentades trobareu llibres per a la lectura a la Biblioteca.

En tots els clubs de lectura es prendran les mesures de protecció necessàries pel  SARS-COV-2. L’ús de mascareta és obligatori i l’aforament és limitat.