Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sortida a Vallter 2000

El dissabte 26 de febrer, es portarà a terme una sortida a la neu oberta a tothom.  L’autocar sortirà del Pavelló Municipal d’Esports de Castelló d’Empúries a les set del matí i tornarà cap a Castelló a dos quarts de set de la tarda aproximadament.

L’Activitat està pensada per a totes les edats, però els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per una persona major d’edat. Els i les joves de 16 anys o més de l’Aventra’t aniran amb els seus monitors tot i que l’esquiada d’aquest grup també serà lliure. Cadascú s’haurà de fer responsable del seu equip d’esquí o de trineus i altres estris. Es podrà llogar material a peu de pistes.

La sortida inclou el viatge amb autocar i l’assegurança a un preu de 8 € per als empadronats al municipi i de 15 € per als no empadronats.

Les persones interessades poden formalitzar la inscripció a l’Espai Jove de Castelló o d’Empuriabrava portant el full d’inscripció i l’import corresponent.

Recordem que l’activitat és lliure i que els monitors acompanyants hi són només per informar dels horaris de l’activitat però que no es faran responsables de cap persona que no sigui de l’Aventura’t. Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a  l’Espai Jove,  EL CENTRO de Castelló d’Empúries C/ Paireria Vella, 14 o al telèfon  972156323. L’horari d’atenció al públic és: dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 9 a 13 hores i dijous de 13 a 19 hores.