L’Ajuntament de Castelló d’Empúries edita un any més el calendari del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) amb l’objectiu de fer difusió de les activitats que es duran a terme aquest curs escolar.

El passat mes de novembre es va reunir la Comissió Representativa del PEE per tal d’aprovar el projecte d’actuacions del curs escolar 18-19. Enguany, com a novetat, hi van participar els municipis de Sant Pere Pescador i Sant Miquel de Fluvià, que des del curs passat formen part del Pla Educatiu d’Entorn.

Una vegada aprovat el projecte, es comença a treballar amb l’edició del calendari, una eina pràctica per a l’alumnat i equips docents, on hi consten les dates més assenyalades dels projectes que es desenvolupen durant el curs.

Les activitats, adreçades a infants, joves i famílies, són variades i volen respondre a les necessitats i els interessos que es detecten des de la Comissió.

Per a famílies s’hi detallen les xerrades d’interès educatiu i els tallers d’aprenentatge de la llengua.

Per a l’alumnat, per una banda hi ha els serveis socioeducatius fora de l’horari escolar, i per l’altra, les activitats al centre que pretenen involucrar a l’alumnat amb les festivitats del municipi, impulsar el gust a la lectura i a l’escriptura, fomentar la pràctica de l’esport o donar suport a l’orientació academicoprofessional, entre d’altres.

S’hi destaquen alguns projectes ja consolidats com el Conte per Relleus, el Rodajoc, el Consell d’Infants i Adolescents i la Campanya de teatre escolar.

Es pot consultar el calendari a la web del Pla Educatiu d’Entorn: pee.castello.cat.