Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

The Tyets i Doctor Prats a la Festa Major de Castelló d’Empúries

La Sra. Tomasa, Masovera Barbuda, Boom Boom Fighters i Yo Suspendí EGB acabaran de completar l’agenda de concerts de la Festa Major d’enguany

El divendres 5 a la plaça Joan Alsina, tindrà lloc el primer concert de la Festa Major de Sant Llorenç amb el grup Yo Suspendí EGB. A les nou, l’orquestra de versions farà ballar com mai sobretot a les les generacions dels ’70, ’80, ’90!

Després, la banda musical Boom Boom Fighters, que compta amb el castelloní Oriol Pujadas Vilavella, àlies Cookah P, pujarà a l’escenari de la pista poliesportiva, a les 23 h. Una proposta innovadora que combina el roots reggae dels anys vuitanta amb el dancehall dels noranta, sempre conservant una essència única i desimbolta. Seguidament, el duet The Tyets amb la seva fórmula tropical, fresca, desenfadada i la combinació de reggaeton i pop. Ens espera una gran nit!

Dissabte 6 arribarà l’actuació dels grups Doctor Prats i Masovera Barbuda, que tindran lloc després del correfoc, a la Sala Polivalent.

Durant aquests dos dies, en acabar els concerts, no faltarà la música amb el punxadiscos de la Comissió de Festes del municipi.

Descarrega’t la programació.