Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Torna el LIBRUM, IV Mercat del Llibre Vell de Castelló d’Empúries, el diumenge 4 de febrer a la plaça Jaume I

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries organitza la quarta edició del LIBRUM, Mercat del Llibre Vell de la vila comtal que tindrà lloc el diumenge 4 de febrer de 2024 a la plaça Jaume I i en el marc de la Festa de la Candelera, la festa major d’hivern de Castelló d’Empúries.

El Mercat del Llibre Vell és una iniciativa del Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV que compta amb la col·laboració del Departament de Promoció Comercial i Econòmica, i fins ara les anteriors edicions del Librum que s’han celebrat els darrers dos anys han estat un èxit de participació i han obtingut una resposta molt positiva i satisfactòria per part dels visitants. En aquesta quarta edició hi ha confirmada novament la participació d’algunes llibreries de llibres antics de Barcelona.

Durant tot el matí, de 8 h a 13 h, a la plaça Jaume I hi haurà parades de venda de llibres antics i d’ocasió, on els interessats podran trobar algunes edicions antigues de tota mena de llibres vells i d’ocasió, la major part ja desclassificats i difícils de trobar actualment a les llibreries.

I per als més petits i pel públic juvenil i familiar, a les 11 h del matí el Museu d’Història Medieval ofereix la possibilitat de realitzar de forma gratuïta l’Escappe Castelló d’Empúries, una manera lúdica i interessant de conèixer i interactuar amb el patrimoni monumental de la vila comtal seguint una sèrie d’enigmes i pistes pel centre històric; els interessats s’han d’inscriure al telèfon 972 25 08 59, o bé a infocuriapreso@castello.cat.

Durant tot el matí i amb motiu del Mercat del Llibre Vell quedarà restringida la circulació de vehicles a la plaça Jaume I, i també quedarà restringit l’aparcament públic del carrer Peixateries Velles amb motiu de la fira.