Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Torna “La primavera als horts”

Des del Departament de Benestar Social, es posa en marxa per segon any consecutiu, el cicle de tallers “La primavera als horts“, que es desenvolupa als Horts Comunitaris i Ecològics de Castelló d’Empúries. Amb l’objectiu d’incloure activitats d’interès general relacionades amb les plantes i amb la voluntat de fomentar el creixement i el benestar dels participants, s’han programat quatre sessions que tindran lloc els dissabtes 22 i 29 d’abril i els dies 6 i 13 de maig.

El cicle compta amb dues propostes gastronòmiques impartides per l’Aula Gastronòmica de l’Alt Empordà: el “Taller de tapes KM 0” i el “Taller de cuina vegetariana”. Tots dos seran tallers participatius i amb tastet dels plats elaborats. Pel que fa a la resta de sessions, hi trobem el “Taller de geoteràpia amb argila”, a càrrec de Cote Framis, de l’Associació Sanamolls, on es podran descobrir diferents teràpies cutànies i les propietats de l’argila, i el “Taller d’Aloe-Vera” per conèixer els secrets d’aquesta planta i com elaborar un gel per a la pell i els cabells, a càrrec de Laura i Àngels Bagué d’Ohana Salut Integrativa.

Tots els tallers són gratuïts i tindran lloc de 10 a 12 h. Cal fer reserva de la plaça trucant a 972 250 165 de dilluns a divendres de 9 a 14 h.