Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Biblioteca de Castelló d’Empúries es prepara per Sant Jordi!

Per la setmana vinent hem preparat un munt d’activitats per celebrar Sant Jordi, la festa dels llibres i la rosa.

Comencen el dimecres 19 d’abril a les 16:30 h, amb una hora del conte que porta per títol El drac mal cuat i Sant Jordi despistat, a càrrec de David Planas

El divendres 21 d’abril a les 19 h, com ja és habitual, celebrarem la revetlla de Sant Jordi de les biblioteques i ho farem amb un tast de literatura i vi: Bertrana, comentat.

Un recorregut per la vida i obra de Prudenci Bertrana,  a través d’una selecció de textos i comentaris de les seves obres, a càrrec de Miquel Martín i Olga Cercós. I  maridat amb una degustació de vins del celler la vinyeta: Josep Serra ens comentarà  quins són els millors vins per llegir Bertrana.

I el dissabte 22 d’abril a les 19 h, a l’hort del Convent de Santa Clara, lectura de textos de Josep Vallverdú, amb motiu de la commemoració del centenari d’aquest escriptor. Aquesta activitat, que porta tres edicions realitzades, és duta a terme pel  Grup de Teatre Esplais, Tequatre  i l’Associació Cultural i d’Esbarjo, amb acompanyament musical de Marta Rodeja i Adrià Bardera. 

I aquest any tenim una novetat! La diada de Sant Jordi durem a terme l’activitat Biblioescriptors a la plaça dels Homes. Conversarem amb alguns autors i autores que enguany han presentat llibres a la biblioteca, com ara Daniel Genís, Octavi Dalmau, Manel Puig, Mario Bueno, Salvador Famoso, Juan Jesús Aznar, Júlia Domínguez i Sebastià Roig.

Us hi esperem entre roses i llibres!