Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Torna la Triatló a Empuriabrava

L’Ajuntament informa de restriccions que afectaran l’aparcament i la circulació del Passeig Marítim i dels carrers de la Muga, Orlina, Santa Clara, Rentador, Marín i Carretera de Palau-saverdera

Aquest cap de setmana se celebra al Passeig Marítim d’Empuriabrava, una nova edició de la 100% Half Empuriabrava. La prova es concentrarà al Passeig Marítim des d’on s’iniciarà i transcorrerà pel camí natural de la Muga, passant pel Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, creuant el centre històric i tornant altra vegada al punt d’inici. Per aquest motiu hi hauran restriccions a l’aparcament i circulació del Passeig Marítim i també als carrers Muga, Orlina, Santa Clara, Rentador, Marín i la carretera de Palau-saverdera dissabte a la tarda i el matí de diumenge.

Les dues proves de la competició Sprint i Olympic consistiran en un tram de natació 750 m o 1,5 Km; un de bicicleta 20 Km o 40 km; i un tram de 5 Km o 10 km corrent.

L’organització ha adaptat la prova a les mesures i protocols de prevenció. Podeu consultar tota la informació al web www.100x100half.com.