Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ecomuseu Farinera celebrarà la Setmana de la Natura

La Setmana de la Natura es celebra entre el 24 de maig i el 5 de juny de 2021 a tot Catalunya. És una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN), una entitat sense ànim de lucre, formada per associacions, fundacions, administracions públiques, universitats i centres de recerca.

L’Ecomuseu Farinera participa d’aquesta iniciativa programant dues activitats gratuïtes conscients de que tothom pot contribuir a la conservació del patrimoni natural, cultural i paisatgístic i a la gestió sostenible del territori. 

El dissabte 29 de maig, a les 11h, es celebrarà la Sortida: Explorem l’espai EmpordàNA’T i la salut del riu La Muga! Descobrirem l’espai EmpordàNA’T, porta d’entrada als quatre parcs de l’Empordà, i ens acostarem fins el riu,La Muga, per veure el seu estat de salut! L’activitat requereix inscripció prèvia al 972 25 05 12 o informacio@ecomuseu-farinera.org. Les places són limitades i es seguiran les mesures preventives contra la Covid 19. L’activitat rep el suport de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

I el dissabte 5 de juny celebrarem elDia Mundial del Medi Ambientamb una jornada de portes obertes per conèixer a fons la fàbrica de farines i l’espai EmpordàNA’T, dedicat a la natura del nostre entorn.

A tots els participants se’ls farà un obsequi, un braçalet solidari, fet amb de cotó natural i per MaresMon, una entitat solidària sense ànim de  lucre que treballa des del voluntariat en favor d’una societat més justa, igualitària i afavorint la cohesió social.