Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Torna l’Okup’Alt !

Del 17 de gener al 8 d’abril es durà a terme una nova edició del projecte Okup’Alt, que combina formació professionalitzadora, suport en la recerca de feina i tallers de suport al seu desenvolupament personal. Tot plegat facilita que els i les joves participants augmentin les seves capacitats i habilitats professionals, la seva autoestima i el seu nivell d’autonomia.

Les tres formacions són gratuïtes i estan oberts a joves de 16 a 24 anys que vulguin aprendre un ofici i trobar feina. El curs es realitza en horaris de matins; de dilluns a dijous es duen a terme les tasques de l’ofici i els divendres es realitzen les formacions complementàries. 

· Perruqueria a Figueres
· Jardineria a Castelló d’Empúries
· Manteniment i Pintura a l’Escala​

Per a formalitzar la inscripció cal portar la documentació, a partir de demà i abans del 17 de desembre, als Espais Joves del municipi. Les persones menors d’edat necessitaran l’autorització del pare, la mare o el tutor/a legal. Podeu descarregar-vos el  formulari o recollir-lo a l’Espai Jove.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb l’Espai Jove al telèfon 972 156 323 o a través del correu electrònic joventut@castello.cat