Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tot a punt pel Carnaval 2020

L’Orquestra Di-versiones tornarà a ser a Castelló d’Empúries el dissabte de Carnaval

4 desfilades, xocolatada infantil i dinar de colles,  un cap de setmana ple d’activitats

Divendres, dia 28 de febrer, arriba el Carnaval al nostre municipi. La desfilada nocturna a Empuriabrava donarà el tret sortida a la festa que s’allargarà tot el cap de setmana.  A partir de les 21.30 h carrosses i comparses desfilaran pels carrers d’Empuriabrava a ritme de Tramuntakada fins arribar a l’envelat del Club Nàutic on hi haurà l’orquestra Mitjanit que amenitzarà la primera nit de festa que acabarà amb punxadiscos.

Dissabte és el dia de la desfilada infantil. A partir de les 16 h de la tarda i amb la banda de percussió Tramuntakada obrint la rua, es farà la desfilada de disfresses per a tots els públics pels carrers de Castelló  fins a la sala Polivalent. Allà tindrem xocolatada infantil  i el grup Disco per Xics  amb un espectacle que barreja música i teatre. A les 21.30 h concentració de carrosses i comparses per començar, a les 22 h, la desfilada pels carrers del centre històric que acabarà a la sala Polivalent on hi haurà el grup Di-versiones que començarà el concert a partir de les 23.45 h. Seguidament Band-Idos prendrà el relleu i ben entrada la matinada també tindrem punxadiscos.

La darrera desfilada es farà diumenge al migdia a Empuriabrava. A partir de les 12 h la banda de percussió dels Senyors del Foc marcaran el pas de carrosses i comparses. Com cada any s’organitza  també el dinar de colles a les 14.30 h a la sala polivalent. A les 16 h es portarà a terme el lliurament de premis i es tancarà el cap de setmana amb música disco per a totes les edats.

Totes les desfilades requereixen inscripció prèvia que es pot fer fins el 21 de febrer a través de la web o a l’oficina del Departament de Festes de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, al Convent de Santa Clara.

Per últim volem destacar que l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, en col·laboració amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, habilitarà Punts Lila, tant el divendres a la nit a Empuriabrava, com el dissabte a Castelló.