Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Últims dies de votació del procés participatiu “Ajuda’ns a escollir el millor projecte per a la Sala Municipal”

Divendres 16 de juliol s’acaba el termini per fer la votació dels projectes de rehabilitació de la Sala Municipal. Recordeu que els 3 projectes finalistes que us demanem opinió són: Escenes, 3 al descobert  i Pàtina.

Entre altres intervencions i propostes, els 3 projectes contemplen la recuperació de l’absis que actualment no és visible i es troba darrere l’escenari, i li volen donar valor, fer visible els arcs, i un ús polivalent en aquest espai.

Estat actual Absis i les propostes més avall

Així mateix, la remodelació de la Sala principal, contempla la retirada en els 3 projectes del fals-sostre, per fer-lo visible i contemplar l’alçada de tot l’edifici, entre altres interessants intervencions que pots consultar a www.tutrieslasalamunicipal.cat

Estat actual Sala principal i les propostes més avall.

Destacar que més d’un centenar de ciutadans i ciutadanes ja han votat i fem una crida per animar a la ciutadania a dir-hi la seva, i triar quin dels 3 projectes us agrada més.

No espereu a l’últim dia, teniu fins al 16 de juliol a www.tutrieslasalamunicipal.cat o als punts de votació habilitats al municipi.

També podeu venir a la mateixa Sala Municipal a l’exposició dels 3 projectes el dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13h i dimarts i dijous de 16 a 20h i aprofitar per votar.