Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Un any més, l’Institut Escola El Bruel-Empuriabrava organitza una recollida d’aliments destinada al Banc d’Aliments de Castelló d’Empúries

El repte d’aconseguir tants quilos de menjar com quilòmetres fets en activitats dutes a terme en l’assignatura d’educació física, els ha portat a aconseguir 402 quilos d’aliments

Aquest projecte va lligat a les matèries d’Educació física, Valors Ètics i Tutoria de l’alumnat de secundària. Des de l’assignatura d’Educació Física han realitzat diferents activitats a través de les quals han anat recorrent i acumulant quilòmetres que posteriorment han convertit en quilos d’aliments. Des de les matèries de Valors Ètics i Tutoria s’ha preparat la difusió de la campanya de recapte d’aliments per sol·licitar la col·laboració de tot l’alumnat de l’Institut Escola per a poder transformar els quilòmetres recorreguts en quilos d’aliments.

Enguany s’ha comptat amb la col·laboració de tot l’alumnat i professorat, tant de primària com de secundària, i s’han recollit 402 kg d’aliments.

Tots els aliments recollits s’han donat a les responsables de Càritas, que són qui gestionen el Banc d’Aliments amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Des de Càritas es valora molt positivament la iniciativa i agraeixen aquesta aportació. Per part de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, la regidora d’ensenyament,  Anna Massot, destaca la importància de realitzar projectes que suposin una relació entre els centres educatius i les entitats del municipi, per enfortir el treball en xarxa i el treball comunitari, a la vegada que participar amb activitats que tinguin una finalitat concreta i real aporta als alumnes un valor motivador molt important pel treball educatiu.