Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Un pessebre fotogràfic protagonitzat per entitats del municipi

Amb l’objectiu d’oferir una nova activitat durant les festes de Nadal, l’Ajuntament ha ideat un format de pessebre amb fotografies fetes expressament per a l’ocasió. Per portar-lo a terme, s’ha comptat amb la col·laboració de les entitats i d’alguns veïns i veïnes del municipi per recrear 11 escenes del pessebre tradicional. Les fotografies s’han exposat al Pati del Palau dels Comtes, a Castelló, i a la plaça Dr. Barraquer, a Empuriabrava, en formats diferents.

Per tal d’atraure més gent, la visita ofereix la possibilitat de participar en un concurs que consisteix en respondre correctament 10 preguntes sobre les fotografies del pessebre.  El premi serà de 500€ en compres en els establiments i comerços del municipi que es repartiran entre els 5 guanyadors del sorteig de qui hagi respost bé les preguntes.  A l’inici del recorregut s’hi trobarà un codi QR on es podrà descarregar el qüestionari.

Participa a La Marató de Tv3
Una altra de les iniciatives que han derivat del Pessebre Fotogràfic ha estat la participació a La Marató. En aquest sentit, l’Ajuntament donarà 3€ per cada persona que participi al concurs i d’aquesta manera visitar el pessebre es converteix també en una acció solidària.