Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Una nova experiència enoturística: Farina & vi

El dissabte 29 de juny, Espelt Viticultors i l’Ecomuseu-Farinera sumen esforços per organitzar una activitat enoturística conjunta. Es tracta d’una proposta amb valor afegit per descobrir el patrimoni fariner de la vila de Castelló d’Empúries i els vins del celler que es troba a Vilajuïja.

Durant aquest dia, primer es visitarà l’Ecomuseu-Farinera per descobrir el vell molí fariner comtal convertit en moderna fàbrica de farines i el sistema industrial de fer farina. La visita clourà amb una degustació de pa de La Tramuntana, fet amb farina cultivada en camps situats al Parc dels Aiguamolls de l’Empordà.

L’experiència continuarà visitant al Celler Espelt, un celler familiar. Visitarem les seves instal•lacions i les vinyes, algunes de les quals, es troben al Parc Natural del Cap de Creus i al Paratge Natural de l’Albera. Després de la visita hi haurà un tast de vins al celler.

L’experiència començarà a les 10h i s’allargarà durant tres hores. El preu són 15 € per persona. Cal tenir en compte que el trasllat fins el Celler Espelt es farà en cotxe propi. Les reserves es poden fer al 972 25 05 12. Hi ha l’opció de fer l’activitat en català, castellà i també en francès.