Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Visites guiades durant Terra de Trobadors per descobrir el patrimoni de Castelló d’Empúries

Terra de Trobadors, el festival de referència a Catalunya, organitza durant aquest cap de setmana diverses visites guiades per donar a conèixer el seu llegat històric i patrimonial.  En destaquen les visites guiades a la Sinagoga del Puig del Mercadal (s. XIII – XIV) que permet als visitants endinsar-se en el call jueu castelloní en un espai ideal per conèixer la història dels jueus medievals a Catalunya. Les visites estan programades el divendres 6 (en horari de tardes) i el dissabte i el diumenge (en horari de matins i tardes). El preu és de 4 € pels adults, de 2€ pels menors de 16 anys i gratuït pels menors de 6 anys. L’entrada a la Sinagoga inclou un tastet de vi o suc kosher

Així mateix, els assistents a Terra de Trobadors poden participar també en les visites guiades per conèixer la vila comtal, que inclou la visita a la catedral i el Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV. Aquesta proposta té lloc el dissabte i diumenge en horari de matí i de tarda i en diversos idiomes. El preu és de 5 € i el punt de trobada és l’oficina de turisme del municipi, a la plaça dels Homes. 

Finalment també s’organitzen,  dissabte i diumenge, les visites guiades ‘La Catedral de l’Empordà: la construcció de l’església gòtica’. En aquest cas també hi ha sessions de matí i de tarda i en diversos idiomes. El preu és de 3’50€ i el punt de trobada és la recepció de la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries. 

Per a més informació i reserves cal trucar al 972450583/+34688331094 o escriure al correu reserves@empordabrava.net. Recordem que les places són limitades.