Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Informació útil de Terra de Trobadors

Durant els dies de la festa medieval, s’habiliten sis aparcaments i es posen en marxa una quinzena de tavernes per atendre la demana dels espectadors dels esdeveniments

Estacionament
Durant la celebració de Terra de Trobadors, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha habilitat sis aparcaments gratuïts per facilitar i regular l’estacionament dels espectadors de la festa medieval. Els aparcaments estan situats a diversos espais a tocar del centre del municipi, quatre a prop de la zona de l’escola i l’institut, i dos més a prop de la zona esportiva. En aquest enllaç podeu consultar la ubicació. Us informem també que els dies previs i durant el festival hi haurà diversos carrers del centre que estaran tallats al trànsit i, per això, es recomana evitar en la mesura que sigui possible accedir-hi en cotxe. Finalment, informar que les persones amb mobilitat reduïda tenen al costat del CAP una zona habilitada per poder estacionar.

Oferta gastronòmica i d’allotjament
Us informem també que, durant tot el cap de setmana, es posen en marxa una quinzena de tavernes a diversos punts del centre de Castelló d’Empúries, on podeu fer un mos amb tota la família. Així mateix, en aquest enllaç podeu consultar la resta d’oferta gastronòmica del municipi. D’altra banda, us informem que Castelló d’Empúries i Empuriabrava disposen d’una completa oferta d’allotjament per si us voleu quedar a dormir.

Comprar o llogar vestits medievals
L’organització Terra de Trobadors anima a tots els visitants a venir vestits d’època per formar part de l’esdeveniment. En cas que no disposeu de vestit, us informem que hi ha un servei de venda i lloguer obert durant tot el cap de setmana. 

Programació
En aquest apartat del web de Terra de Trobadors podeu consultar dia per dia les més de 200 activitats programades en aquesta. XXIX edició de l’esdeveniment. 

Espais d’interès i visites guiades
Finalment, us facilitem un enllaç amb els espais d’interès del municipi per si voleu conèixer el valuós patrimoni de Castelló d’Empúries: 
http://www.terradetrobadors.com/museus/ I un segon enllaç amb les visites guiades que s’organitzen durant aquests dies: 
http://www.terradetrobadors.com/visites-guiades/