Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Departament de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha participat a la primera Trobada de membres XMESS de Terres Gironines, que ha tingut lloc ahir dijous a la seu del Consell Comarcal del Gironès, a Sarrià de Ter.

Durant aquesta jornada, representants electes i personal tècnic de diverses localitats i consells comarcals han compartir les seves experiències, identificar necessitats i explorar possibles vies de col·laboració per impulsar l’Economia Social i Solidària al territori.

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha jugar un paper actiu en aquest esdeveniment, contribuint a establir sinergies i definir accions concretes que promoguin un model econòmic més sostenible i equitatiu a la comarca. La participació de l’ajuntament en aquesta iniciativa ha reafirmat el seu compromís amb la promoció de l’ESS i ha establert les bases per a futures col·laboracions amb altres agents interessats en aquest àmbit.

Helena Solana, regidora de promoció econòmica i comerç del ajuntament, ha destacar: “Esperem que els fruits d’aquesta trobada es tradueixin en projectes concrets i en un increment de la cooperació entre els diferents actors interessats en promoure un teixit econòmic més just i cohesionat a Terres Gironines.”