Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Acompanyament en la tramitació d’ajuts per al pagament de lloguer per a majors de 65 anys, des de l’Oficina Local d’Habitatge de Castelló d’Empúries

Aquelles persones que tinguin dubtes o que necessitin suport per a la tramitació, poden trucar al telèfon 972 455 132 i demanar més informació o sol·licitar cita prèvia per rebre atenció presencial

Les persones grans poden ser un col·lectiu vulnerable, per això des de la Generalitat de Catalunya s’ha creat una línia d’ajuts dedicada especialment a les persones majors de 65 anys, que viuen en un habitatge de lloguer i es troben en risc d’exclusió social.

Per tal d’ajudar a les persones que ho necessitin, l’Oficina Local d’Habitatge de Castelló d’Empúries ofereix acompanyament presencial o telefònic en la tramitació de la sol·licitud de les subvencions. Aquest ajut es dirigeix a  persones que siguin titulars d’un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i que tinguin 65 anys o més en l’any de tramitació, és a dir el 2021.

Atesa la situació actual, es recomana fer la sol·licitud de forma telemàtica accedint al següent enllaç però, si és necessari, es pot portar a terme de forma presencial a l’Oficina Local d’Habitatge, demanant cita prèvia al telèfon 972 455 132 de 9 h a 14 h, al Casal Cívic Alberes d’ Empuriabrava. El termini per presentar la sol·licitud acaba el dia 30 d’abril.