Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Demà comencen les inscripcions del Casal Puigmal

Les inscripcions es portaran a terme els dies 23 i 25 de març de 16.30 h a les 18 h a l’Institut Escola el Bruel-Empuriabrava

Aquest any es reprèn el Casal Puigmal, una de les activitats incloses dins el Pla Educatiu d’Entorn que ja fa molts anys que funciona i que l’any passat, a causa de la Pandèmia, no es va poder realitzar.

El Casal Puigmal és una acció per fomentar el lleure del cap de setmana, oberta a tots els nens i nenes de primer a sisè de primària del municipi, que es porta a terme a l’Institut Escola El Bruel Empuriabrava, els dissabtes de 15 h a 18 h  de la tarda.  Al casal s’hi realitzen activitats diverses com tallers, jocs o sortides per un preu simbòlic de 5€.  

Enguany, per tal de poder desenvolupar el casal amb totes les mesures de seguretat minimitzant el risc de contagi de la covid-19, s’han hagut de reduir les places a un total de 24. El motiu principal d’aquesta reducció és la ràtio dels grups per monitor que han passat de 10 participants a 6. De moment es mantindran aquestes 24 places però, en funció de la demanda, s’estudiarà la possibilitat d’ampliar-les.

Una altra de les novetats d’aquest any, i, per tal d’evitar aglomeracions en el procés d’inscripcions, és que s’establiran dos dies per a formalitzar-les: dimarts 23 de març, de  16.30 h a 18 h, i dijous 25 de març també de 16.30 h a 18 h. El primer dia, dimarts 23, es realitzaran les inscripcions per als participants de primer a tercer de primària i el segon dia, per als de quart a sisè. Aquesta vegada tampoc serà important l’ordre d’inscripció sinó que es farà un sorteig quan hagi acabat el procés d’inscripció, que permetrà evitar també que la gent s’acumuli a primera hora.

Per a qualsevol dubte o per a més informació, podeu trucar a Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries al telèfon 972 25 01 65.