Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aquest cap de setmana, Gran Recapte d’Aliments

La campanya del Gran Recapte es portarà a terme a Castelló d’Empúries el proper divendres 22 i dissabte 23 de novembre, de 10 a 20 h als supermercats Mercadona, Esclat i Aldi.

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya de recollida d’aliments bàsics per a aconseguir que les persones més necessitades del municipi rebin ajuda alimentària. Tots els aliments que es recapten van a parar al banc d’aliments que gestiona Càritas de Castelló d’Empúries. Els  usuaris beneficiaris d’aquests aliments han passat prèviament per un estudi socioeconòmic per part dels serveis socials del municipi.

Aquesta campanya es porta a terme gràcies a una trentena de voluntaris de diverses entitats, associacions i centres educatius del municipi com Càritas Parroquial de Castelló d’Empúries, l’associació El Tamariu, els Instituts de secundària i els Espais Joves.

Enguany, a més de la tradicional recollida als supermercats, es podran fer donacions d’aliments a través del web www.granrecapteonline.com i de les plataformes digitals d’Ametller Origen, Bon Preu-Esclat, Caprabo, Condis, Vimet i Ulabox , una forma d’estar presents en el creixent comerç digital i poder arribar a nous públics. També com a novetat, es substituiran les bosses de plàstic per bosses reutilitzables.

Si estàs interessat en donar un cop de mà et pots presentar a qualsevol dels supermercats durant la jornada de recollida d’aliments.