Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Avui hem participat a la Fira d’Ocupació TreballemGi

Avui, el Departament de Promoció Econòmica i una tècnica d’ocupació de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries han participat activament a la Fira d’Ocupació TreballemGI Figueres Alt Empordà, que ha estat tot un èxit.

Amb una presència destacada de 38 empreses de diversos sectors, l’auditori dels Caputxins de Figueres ha estat testimoni d’un ambient enèrgic i prometedor. La jornada ha estat un fòrum d’oportunitats per a tots els participants, amb nombroses interaccions entre candidats i empreses.

Els representants de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries han pogut presenciar de primera mà l’entusiasme dels participants i la varietat d’oportunitats professionals disponibles. La Fira d’Ocupació TreballemGI ha demostrat ser un punt de trobada efectiu entre la demanda i l’oferta laboral a la comarca.

Amb aquesta participació activa, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries reafirma el seu compromís amb el desenvolupament econòmic i l’ocupació a la comunitat local. Felicitem a tots els organitzadors i participants per convertir aquest esdeveniment en un èxit rotund.

Continuarem treballant per impulsar més iniciatives com aquesta i seguir construint un futur laboral prometedor per a tots els ciutadans de Castelló d’Empúries i la comarca.