Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Castelló d’Empúries celebra el Dia Internacional dels Museus 2021: “El futur dels museus: recuperar i reimaginar”

El cap de setmana del 15 al 18 de maig de 2021, Castelló d’Empúries celebrarà el Dia Internacional dels Museus. Un any més els museus del municipi se sumen a la campanya impulsada des de l’ICOM (Consell Internacional dels Museus), amb el suport de la Direcció General del Patrimoni Cultural, per dur a terme una celebració conjunta.

En aquesta ocasió des dels museus del municipi s’han programat un seguit d’activitats: visites guiades sobre diferents temàtiques, algunes amb tastets inclosos, això sí, totes relacionades amb la història del nostre poble; un taller familiar, portes obertes i una taula rodona (online). Totes les propostes programades durant el cap de setmana se sumen a les propostes de la resta de museus que participen al DIM. Sens dubte una suma d’esforços per donar visibilitat i rellevància a tota la feina que, també en situacions excepcionals, han continuat fent.

Des de l’Ecomuseu Farinera, el Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV, la Basílica de Santa Maria i la Sinagoga del Puig Mercadal us convidem a fer un cop d’ull a les activitats i a fer les reserves d’aquelles que us facin més el pes. Recordem que els aforaments són limitats (en la majoria d’activitats) i que totes les propostes es portaran a terme seguint les mesures sanitàries indicades pel PROCICAT.  

Descarrega’t el cartell