Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Castelló d’Empúries es mou al ritme del comerç local

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries impulsa una campanya de dinamització del comerç local amb els comerciants com a  protagonistes

Aquest matí s’ha presentat a l’Oficina de Turisme de Castelló d’Empúries, la campanya de comerç “Mou Castelló Empuriabrava”. A la presentació hi han assistit l’alcalde, Salvi Güell, i la regidora de promoció econòmica, Helena Solana.

 “Mou Castelló Empuriabrava” té com a objectiu donar a conèixer l’ampli teixit comercial del municipi alhora que vol fomentar la compra al comerç local. Després d’un any tan complicat a causa de la pandèmia, és hora de reactivar el sector comercial amb una campanya alegre i amb ritme que ajudi a posar en valor els avantatges del comerç de proximitat. Fent partícips els comerciants de Castelló i Empuriabrava s’ha buscat la cohesió del sector alhora que s’ha aconseguit una imatge de proximitat, de confiança. És una campanya molt visual que posa en primer terme les persones i els seus negocis creant vincle entre clients i comerciants.

Les cares del nostre comerç local
Per primera vegada s’ha volgut posar cara al comerç i negocis del municipi i per això s’ha optat per comptar amb els comerciants de casa com a imatge de la campanya. Ells mateixos són els protagonistes també del vídeo promocional que, a través d’una coreografia de percussió corporal, mostren el seu ofici però sobretot, mostren les ganes de canviar el ritme dels últims temps, ganes de millorar el nostre comerç i comptar amb la complicitat dels ciutadans i ciutadanes del municipi. Un vídeo simpàtic i desenfadat que presenta els múltiples avantatges de la compra de proximitat a ritme de la música del tema “I Just Wanna Be With You” del compositor també castelloní Marc Timón composta expressament per a la celebració dels 50 anys d’Empuriabrava. L’estrena del vídeo serà el dia 26 de març a través de les xarxes socials i donarà el tret de sortida a la campanya que s’allargarà durant 6 setmanes.

Mou-te i guanya
La campanya compta amb una acció promocional que té per objectiu que veïns i veïnes coneguin i comprin a diversos establiments del municipi amb opció de guanyar vals de compra. Més de 40 comerços participen en la promoció i només comprant a sis establiments diferents pots entrar en el sorteig dels vals.  

Amb aquesta nova acció, l’Ajuntament de Castelló  d’Empúries vol que els ciutadans i ciutadanes del municipi  però també de la comarca es familiaritzin amb la quantitat de productes que es poden trobar a Castelló i a Empuriabrava. Aquest darrer any el sector comercial, ha estat un dels més afectats per la crisi sanitària però alhora, han estat molt presents en el dia a dia de la ciutadania. No podem oblidar doncs, que donar vida al comerç és donar vida al nostre municipi. És per aquest motiu que  l’Ajuntament anima a tothom a  “moure’s al ritme del comerç local” i participar en aquesta nova campanya protagonitzada pels professionals que aixequen cada dia la persiana per a totes i tots nosaltres.