Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Exposició: Joan Perucho

Aquesta exposició itinerant impulsada pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona es podrà veure a la biblioteca de Castelló fins al 22 d’abril.

Joan Perucho (Barcelona 1920-2003) és un dels noms més singulars de la literatura catalana del segle XX. Novel·lista, poeta  i crític d’art, fou un pioner de la literatura fantàstica i un gran amant de la gastronomia. També fou un gran col·laborador dels mitjans de comunicació.

La seva novel·la més aclamada, Les històries naturals, una trama de vampirs ambientada en plena guerra carlina,  ha estat traduïda a més de quinze idiomes.

Represa d’activitats culturals presencials a les biblioteques

Per altra banda, les noves mesures del PRODICAT permeten a les biblioteques organitzar activitats culturals amb assistència de públic, amb un aforament d’un 50 % i totes les mesures covid-19 establertes.

Fins ara hem realitzat diverses activitats de forma virtual, com ara els clubs de lectura o el curs de formació  El món de l’òpera: De Mozart a Verdi. En el cas d’aquesta proposta d’òpera, que es realitza amb la col·laboració de l’Escola de Música Antoni Agramont, després de 5 sessions virtuals, podrem fer la darrera sessió del 29 de març, ja de forma presencial.

I el proper club de lectura de llegir el teatre, també està previst que es realitzi el 7 d’abril amb assistència de públic.