Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Cicle de cinc concerts “Duet per a una Auca” a la Basílica de Santa Maria

Aquest mes d’agost tindrà lloc un Cicle de cinc concerts musicals a la Basílica de Santa Maria sota el títol “Duet per a una Auca”, organitzat per l’Associació Balada del Sabater d’Ordis i amb la col·laboració de la Basílica de Santa Maria, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i el suport de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Concretament, el Cicle de concerts tindrà lloc els dies 2, 6, 14, 21 i 28 d’agost de 2020, a les 20 h de la tarda a la Catedral de l’Empordà, i el duet estarà format per Maria Geli (al violoncel) i per Carles Coll (al piano), que es complementarà amb la lectura de fragments de l’Auca del Sabater d’Ordis de Carles Fages de Climent a càrrec de Maria Rosa Oliveras, del grup de Teatre Esplais de Castelló d’Empúries.

El programa musical serà diferent a cada un dels cinc concerts, i el primer dels cinc concerts serà aquest diumenge 2 d’agost a les 8 de la tarda, amb obres de Txaikovski, Saint-Saëns, Schubert, Albert, Fages de Climent, Coll, Isern, Mendelsshon i Montsalvatge.

L’aportació és de 10 € per persona i per assistir al concert cal complir les mesures sanitàries corresponents: ús obligatori de mascareta, aforament limitat i manteniment de la distància mínima interpersonal. Per a més informació, al web de l’Associació Balada del Sabater d’Ordis: www.baladasabater.cat