Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença el termini de presentacions de sol·licituds per a l’ajut per a llibres de text

A partir d’avui mateix i, fins a 15 de desembre de 2019, les famílies del municipi ja poden sol·licitar l’ajut per a llibres de text.

Aquest ajut s’adreça a tot l’alumnat empadronat al municipi i matriculat en els centres educatius de Castelló d’Empúries, des de 1r de primària fins a 4t d’ESO (curs 2019-2020), que correspon als cursos d’educació obligatòria. L’import màxim és de 30 euros per alumne/a. 

Aquesta iniciativa va ser impulsada per primera vegada el curs passat des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, a través del Departament d’Ensenyament. Davant la bona rebuda que va tenir la proposta, l’Ajuntament ha decidit renovar aquest ajut amb la voluntat de recolzar a les famílies del poble en l’escolarització dels seus fills i filles, un any més.

Avui mateix s’ha fet arribar una circular a les famílies a qui va dirigit aquest ajut, amb les indicacions a seguir i la documentació que cal presentar. També es pot consultar el procediment a seguir en les bases específiques reguladores de la concessió d’ajuts i els annexes (on hi trobareu el model de sol·licitud i la fitxa del creditor). Podeu trobar la informació clicant aquest enllaç.

La sol·licitud i tota la documentació necessària es pot presentar presencialment a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, o bé per via electrònica a través de la seu electrònica, a partir d’avui mateix i fins el dia 15 de desembre.