Windoor, Sydive Empuriabrava i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries donen suport a aquesta iniciativa solidària per a recaptar fons per a paracaigudistes i saltadors base accidentats i les seves famílies.

Més de 100 participants i paracaigudistes de reconegut prestigi han participat en la 2a edició del “Care-All Sky Family Fund”

Empuriabrava va  acollir aquest cap de setmana  la 2a edició de “Care-All Sky Family Fund Raiser”, una iniciativa solidària que recapta fons per a paracaigudistes i saltadors base accidentats i les seves famílies. Per segon any consecutiu el túnel de vent de Empuriabrava i la zona de salt limítrofa s’han unit per a organitzar un gran esdeveniment internacional amb la participació de més de 60 voladors i paracaigudistes de reconegut prestigi.

Entre els esportistes que han contribuït realitzant salts ha destacat la presència dels campions del món: Will Penny, Fly Warriors o Babylon FreeFly. La comunitat de voladors indoor també ha recolzat aquesta magnífica iniciativa i els campions locals Dani Gallego, Josh O’donoghue i Fede Rawa, entre altres, han aportat el seu coneixement a aquesta causa, regalant hores de formació per a voladors novells.

La 2 edició del “Care-All Sky Family Fund Raiser” va obrir les seves activitats al públic amateur que va  poder realitzar salts en paracaigudes o vols solidaris en el túnel de vent, així com classes de meditació o ioga i assistint a diferents ponències vinculades a la causa on s’ha pogut parlar de temes sensibles com la mort d’un familiar o com superar un accident. L’objectiu de l’esdeveniment ha estat el de recaptar fons per a l’acció però també el de crear un espai on poder compartir experiències i vivències. Un total de més de 100 persones han participat en les diferents accions organitzades per a recaptar fons per paracaigudistes i saltadors base accidentats així com per les seves famílies.

Així mateix un grup d’integrants de la Fundació Altem, que atén persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorns mentals, vavolar en el túnel de vent com a part de l’esdeveniment solidari que va finalitzar amb un sopar benèfic de tota la comunitat paracaigudista present en l’esdeveniment.