Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dissabte passat va iniciar-se el Casal Puigmal

Fins a 30 alumnes de primària del municipi gaudiran de 9 dissabtes de casal al barri del Puigmal d’Empuriabrava

Aquest dissabte, 27 de març, va començar el Casal Puigmal, una activitat de lleure que es realitza els dissabtes a la tarda, del 27 de març al 5 de juny, de 15 h a 18 h a l’IE El Bruel Empuriabrava, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Castelló d’Empúries. L’activitat va adreçada a l’alumnat de 1r a 6è de primària del municipi i pretén que els nens/es disposin d’un espai lúdic i de lleure, on es contribueixi, a través del joc i del temps de lleure, a l’educació dels infants. S’hi realitzen activitats diverses com tallers, gimcanes, esports i sortides. 

El Casal Puigmal, és una activitat que es porta a terme des de fa anys, però com moltes altres activitats, l’any passat es va suspendre per les mesures preses arran de la pandèmia. Així doncs, el fet que aquest curs pugui desenvolupar-se el casal, tot i haver d’aplicar mesures de seguretat noves, ha tingut una molt bona rebuda per tota la comunitat educativa. 

Enguany, per tal d’evitar aglomeracions a l’hora de fer les inscripcions, es van repartir en dos dies i no es va tenir en compte l’ordre d’inscripció, sinó que es va portar a terme a través d’un sorteig de places entre les famílies inscrites.

El Casal Puigmal, acollirà un total de 30 participants, que es repartiran en 5 grups dirigits cada un per a un monitora de lleure que dinamitzarà les diferents activitats programades, a fi de complir amb les mesures establertes pel procicat i a la vegada, oferir a part de l’alumnat del municipi un espai de lleure i oci en horari de cap de setmana.