Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament obre quatre processos selectius per cobrir llocs de treball de caràcter temporal per a l’estiu

En total s’oferiran 14 places d’entre les que hi haurà auxiliars informadors turístics, dinamitzadors esportius per a la platja d’Empuriabrava, agents cívics i agents de Policia Local interins.

A partir d’avui i fins al 20 d’abril, comença el període de presentació d’instàncies per a tres dels processos selectius que porta a terme l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, amb l’objectiu de cobrir llocs de treball de caràcter temporal per a l’estiu. En total seran 4 processos selectius: Auxiliars informadors turístics, dinamitzadors esportius per a la platja d’Empuriabrava, agents cívics i agents de Policia Local interins per a l’estiu (aquest s’iniciarà properament).

En total s’oferiran 14 places, amb contractes de durada d’entre un mes i mig i tres mesos, a les que es pot optar si s’han complert els 16 anys i s’està en possessió del títol de graduat escolar:

  • 5 places d’agent cívic
  • 3 places auxiliar informador turístic
  • 3 places de dinamitzador esportiu
  • 3 places d’agent de la Policia Local

Les persones que hi estiguin interessades poden consultar les bases a l’apartat d’ Oferta Pública de Treball del web municipal. Per presentar la sol·licitud es pot fer de dues maneres: de forma presencial a les oficines de l’OMAC (demanant cita prèvia a través del web de l’Ajuntament o trucant al telèfon 972250426); o de forma telemàtica, si es disposa de certificat digital. En aquest procés es pot fer ús del servei de suport OAC 360, actiu de 8 h a 20 h de dilluns a divendres.
La inscripció al procés selectiu té un cost de 20€, que es pot pagar presencialment a l’OMAC, demanant una carta de pagament o fent una transferència bancària. Finalment caldrà estar pendent d’aparèixer a llistat d’admesos i superar una prova abans de presentar els mèrits.