Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El C.F Empuriabrava Castelló prepara la 3a edició del torneig de futbol 7 d’homenatge a l’Iñaki Fernández

Aquest es celebrarà el dissabte 15 de juny a partir de les 9.30 h als Camps Municipals d’Esports d’Empuriabrava Iñaki Fernández Orjales “Búfalo”

El C.F Empuriabrava Castelló, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i la Federació Catalana de Futbol s’uneixen de nou per homenatjar a en “Búfalo” amb un torneig de futbol 7 aquest final de temporada 2018/2019, dos anys després de la pèrdua de l’Iñaki Fernández

Els equips que vulguin participar hauran de posar-se en contacte amb en Fran Esmorís (661228314) i abonar l’import de 20 €/jugador. La inscripció al torneig inclourà: arbitratges de la federació catalana de futbol, disputar un mínim de 4 partits, esmorzar de benvinguda i dinar, aigua, fruita i la participació a diferents sorteigs. Hi haurà premis pels guanyadors.

Els acompanyants que vulguin participar de l’arrossada popular han de reservar el seu tiquet (15 €) contactant amb l’Alba (699166145). Tambe es podrà col·laborar amb el torneig comprant unes camisetes dissenyades per l’esdeveniment que valdran 10 €.

Cal destacar que el 100% de la recaptació serà destinada a l’Institut de Investigació Biomèdica de Girona per a la recerca del síndrome de Lynch. L’any passat es van recaptar 4.910,18 €, i aquest any es té com a objectiu superar els 6.000 €.

Per més informació podeu seguir l’instagram, twitter o facebook del CFEC, o enviar un e-mail a cfempuriabravacastello@gmail.com