Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El MICFootball es torna a jugar a Castelló d’Empúries

Del 12 al 17 d’abril tindrà lloc a la Costa Brava, la 20ª edició del torneig internacional (MIC-Mediterranean International Cup). El torneig torna tres anys després amb l’assistència de 300 equips d’uns 30 països i de 6.000 participants que es repartiran en 9 categories (des de l’U12 fins a l’U20, entre futbol base masculí i femení).

El MICFootball, reconegut com un dels tornejos de futbol base més prestigiosos del món, té com a padrins d’aquesta edició Àlex Baena, jugador del Girona FC cedit aquest curs pel Villarreal CF, i Nico González i Aitana Bonmatí (FC Barcelona), assistents a la presentació de la setmana passada a Barcelona. Baena, que va jugar el MIC el 2013 amb l’aleví del Villarreal.

Castelló d’Empúries, un any més, posa a disposició el camp de futbol del centre històric on es disputaran en total 15 partits. Els dies 13 i 14 d’abril, en la fase de grups, ens visitaran equips de primer nivell com  l’Olympique de Marseille o el Villarreal CF.  Les persones que estiguin interessades a assistir-hi poden consultar el calendari de partits en el següent enllaç.

La categoria cadet (U15) del CF Esplais s’enfrontarà als equips Futuras Estrellas del Tequendama, dimecres 13 d’abril, de 17 a 18 hores, i,  dijous 14,  al Villareal CF de 10  a 12 hores, i al TÄBY FK de 17 a 18 hores.

Finalment, els dies 15 i 16 d’abril podrem gaudir dels partits de la fase final.