Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Museu d’Història Medieval de Castelló d’Empúries ofereix noves visites guiades temàtiques i teatralitzades per aquest estiu

El Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV de Castelló d’Empúries ofereix durant els mesos de juliol i agost visites guiades temàtiques i teatralitzades en idiomes i per a tots els públics, amb l’objectiu de promocionar el patrimoni cultural i d’atraure turistes i visitants al centre històric. Les visites es faran en català, castellà, anglès i francès, i es seguiran i es compliran les mesures sanitàries necessàries per a les visites en grups i l’accés al Museu.

Per aquest motiu i a través de l’empresa especialitzada en turisme cultural Terramar, Natura i Cultura, el Museu d’Història Medieval ofereix cada setmana la visita temàtica “Les pedres parles”, que tindrà lloc els dimarts, dijous i dissabtes al matí, de 10.30 h a 12 h; el preu és de 6 € per persona (els nens fins a 12 anys 4 € i gratuïta per als nens de fins a 5 anys). Es tracta d’una visita guiada al centre històric que inclou la visita també al Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV.

D’altra banda, cada dissabte a la tarda, de 18 h a 19.30 h, s’ofereix també com a novetat la visita teatralitzada “Capturat, empresonat i penjat. Històries de la Cúria-Presó”, una interessant visita teatralitzada (en català o en castellà) al Museu a partir de la història de Guillem Rotllant, el carceller de la Presó documentat l’any 1543. El preu és de 7 € (nens fins a 12 anys, 5 € i gratuïta per als menors de cinc anys). Cal reservar les visites al telèfon 618 547 958, o bé a reserves@terramar.org.

El Museu d’Història Medieval de Castelló d’Empúries treballa per dinamitzar i promocionar el patrimoni cultural i turístic de la vila i del municipi de Castelló d’Empúries, i d’aquesta manera posar a l’abast el ric patrimoni històric i cultural castelloní als usuaris, turistes i visitants del municipi, especialment els què ens visiten durant la temporada d’estiu. Més informació al telèfon 972 25 08 59, o bé al facebook del Museu: @museucuriapreso.