Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV amplia l’horari d’obertura durant els mesos de juliol i agost, de dilluns a diumenge de 10 h a 19 h

A partir de l’1 de juliol i durant la temporada d’estiu, el Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV de Castelló d’Empúries amplia el seu horari d’obertura al públic i aquest a partir de dijous 1 de juliol començarà l’horari d’estiu, que s’allargarà dos mesos i fins a final del mes d’agost, coincidint amb la temporada turística d’estiu.

El nou horari d’obertura del museu serà cada dia, de dilluns a diumenge, de 10 h del matí a 19 h de la tarda, de manera que el museu obrirà de forma ininterrompuda cada dia de la setmana, per la qual cosa és un dels pocs museus de la comarca en oferir aquest horari complet d’obertura durant l’estiu. La visita al Museu es fa complint les mesures sanitàries vigents, amb aforament limitat, ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic i separació mínima entre persones.

Amb el preu de l’entrada, el Museu ofereix el servei gratuït d’audioguies en cinc idiomes possibles, i durant tot l’any es pot visitar també l’exposició “Carles Fages de Climent. L’Arcàdia empordanesa” a la primera planta de la Presó medieval. Per a més informació, al telèfon 972 25 08 59, a infocuriapreso@castello.cat, o bé a les xarxes socials del Museu, @museucuriapreso.