Ja fa un mes que l’espai Jove “el Centro”  i l’Espai Jove  comercial Alberes estan tancats a causa de l’estat d’alarma. Tots estem vivint uns dies estranys i els i les joves no se n’escapen. tot i les noves tecnologies, la seva vida social ha quedat limitada a l’entorn familiar, molt important però no suficient per a ells i elles  acostumats a compartir experiències i confidències amb els amics de l’Institut, del Cau o del seu carrer.  

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha volgut crear un espai per tal d’ajudar a viure aquesta situació de la millor manera possible. Amb aquest motiu ha obert Confixarxa! un servei gratuït, conduït per psicòlegs/es, creat per acompanyar els i les joves en aquests moments difícils pels que estem passant.  

A través de  Confixarxa! es vol obrir un canal on expressar les dificultats, angoixes o dubtes. Un espai on deixar anar les emocions i poder compartir preocupacions i incerteses en un entorn que generi confiança conduït per professionals. Amb la posada en marxa d’aquest servei també s’intenta fer arribar un missatge d’acompanyament en el que sàpiguen que no estan sols ni soles en aquesta complicada situació.  

Tots aquells i aquelles joves que ho vulguin poden trucar o escriure a través de whatsapp al tel. 682 740 179. Confixarxa! està operatiu qualsevol dia de la setmana d’11 a 13 h i de 17 a 20 h.